טרסינד היא האחות הגדולה של מסעדת קרניבל מבית השף Tresind – מציעה מטעמים אותנטיים מהמטבח ההודי בגישה מודרנית וחדשנית.
מאז פתיחתה ב-2014 הפכה מסעדת טרסינד לחביבת הקהל בדובאי, ובעיקר בקהילת הפודיז. היא ידועה כמקום היוולדו מחדש של המטבח ההודי היצירתי בדובאי, ומשמשת מוקד עלייה לרגל לכל מי שמחפש חוויה קולינרית מרגשת, עמוסת טעמים וצבעים.
המסעדה ממוקמת בקומה השנייה במלון Voco, ומציעה מבחר מנות הודיות עם מגע מודרני; זאת בניגוד למסעדה האחות הקטנה – קרניבל מבית טרסינד – שהולכת על קו יותר פרוע וחופשי. מעבר למתחם המסעדה הרגיל, טרסינד מציעה גם מתחם אינטימי יותר תחת השם Tresind Studio. מתחם ייחודי זה כולל עד 20 סועדים בלבד, ומציע מנות יוקרתיות וייחודיות מהמטבח ההודי הבינלאומי. בנוסף, למסעדה יש סניפים נוספים גם במומבאי (הודו) ובכוויית.
אוכל הודי בפרשנות בינלאומית
התפריט המתוחכם, היצירתי והמרענן של טרסינד, מאמץ לליבו השפעות שונות מאזורים רבים בהודו. מגוון רחב זה של שילובים קולינריים הופך כל ארוחה למסע ייחודי בפני עצמו, הלוקח את הסועדים בין החלקים השונים בתת היבשת. כל מנה שיוצאת תחת ידי השף ראויה לשיתוף מיידי ברשתות החברתיות, ואין זה סתם שהמקום זכה להיכלל ברשימת 50 התגליות הטובות ביותר בתחום התיירות.
למי שלא יודע במה לבחור, מומלץ ללכת על תפריט הטעימות בהמלצת השף, בעלות של 250 דירהם. הגרסה הלא צמחונית כוללת מנות כגון מתאבני ביס קטנים; מרק פטריות כמהין; צלעות כבש נוסח טנדורי; קארי קוקוס עם חסילונים וכבש וכן קינוחים כגון עוגת היער השחור בגרסה הודית. הגרסה הצמחונית מציעה בדיוק את אותן מנות, אבל ללא בשר. לדוגמה במקום מנת פתיחה של צלעות כבש, תוגש גבינת פניר בנוסח טיקה; במקום קארי בשרי תוגש קופתה צמחונית.
כמובן שהתפריט הרגיל גדול ושופע יותר, הן לצמחונים והן לאוכלי-כל; כמו גם תפריט המשקאות הכולל מגוון אפשרויות אקזוטיות, קרות או חמות; מבחר קוקטיילים, בירות, יינות ומשקאות אלכוהוליים, לצד המשקאות הקלים והתוססים שכולם מכירים. תפריט הצהריים עולה 110 דירהם וכולל מבחר מנות מההיצע הקיים.
קייטרינג הודי לאירועים
מעבר לשירות בישיבה במקום, המסעדה מציעה גם שירות קייטרינג מלא לאירועיים פרטיים ולהתכנסויות. Gala by Tresind מאפשר לסועדים ליהנות ממבחר המאכלים גם מחוץ לכותלי המסעדה, תוך הקפדה על איכות המנות ועמידה בדרישות הלקוח. שירות הקייטרינג ערוך לקיום אירועים קטנים של 20 איש, ועד אירועים של 600 משתתפים ומעלה. יש להזמין מראש.